Waardevol klantcontact

Leerwerkplek medewerker klantcontact

Bied jij ook een mbo3 leerwerkplek tot medewerker klantcontact?

Jouw team verrijken met een enthousiaste en leergierige collega die op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen in klantcontact?

Met de mbo3 leerwerkplekken tot contactcentermedewerker geven wij samen met onze opdrachtgevers gemotiveerde mensen een unieke kans. Een kans om in 1 jaar het vak van klantcontact te leren.

Werken er mensen in jouw contactcenter of in klantcontact die graag een mbo3-diploma willen halen? Ook zij zijn van harte welkom om onze opleiding te volgen.

Tot op heden heeft 93% het mbo3-diploma behaald en 80% van de mensen heeft een baan!

Hoe werkt het?

  • Als organisatie biedt je voor één jaar een leer-werkplek aan;
  • Samen selecteren we een geschikte kandidaat;
  • De deelnemer werkt 20 uur per week in jouw organisatie onder begeleiding van een praktijkopleider uit jouw organisatie;
  • De deelnemer volgt 8 uur per week onze erkende mbo3-opleiding in eigen tijd;
  • We faciliteren de praktijkopleider van jouw organisatie met een coachtraining en intervisiemomenten.
“Mensen die moeite hebben bij het vinden van een baan, kunnen zo hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. De combinatie van leren en werken gaat heel goed.”
Manager Klantenservice
PGGM

ROC Midden Nederland en Ocaro slaan elk traject de handen ineen om er een succes van te maken. Sluit jouw organisatie ook aan? We maken graag kennis!

Bel of mail voor meer informatie met Milan Coulanges, of telefoon (0313) 65 42 40. Of neem een kijkje op www.erkend-talent.nl.

Wil je meer informatie over ons scholingsaanbod?