Lorem ipsum

Incompany-aanbod Zakelijke Dienstverlening

Wil jij een groep medewerkers opleiden binnen je bedrijf, maar wel aangepast aan jouw wensen en behoeften? Mbo voor professionals biedt verschillende mogelijkheden voor incompany- en maatwerkopleidingen. Samen kijken we welke aanpak het meest relevant is. Dat kan bijvoorbeeld een bestaande vaardigheidstraining of (erkende) opleiding zijn (bbl), een mix daarvan of een maatwerktraject dat volledig is afgestemd op jouw organisatie. Praktijkgericht, volgens jouw wensen en met gebruik van beschikbare subsidieregelingen.

Wat hebben we te bieden?

We hebben een divers scholingsaanbod binnen zakelijke dienstverlening voor volwassenen. We bieden bijvoorbeeld cursussen, trainingen en opleidingen aan op het gebied van leidinggeven, commerciële beroepen, retail, sales, ondernemen en taaltrainingen.

Onze accountmanager kent jouw sector en branche en bespreekt graag de mogelijkheden met je. Scroll naar beneden om contact op te nemen.

Bbl-opleiden bij TABS

TABS biedt in samenwerking met ROC Midden Nederland verschillende bbl-opleidingen aan. De video laat zien waarom en hoe TABS dit doet en welke meerwaarde het biedt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?