Leidinggevende met medewerkers

Werkgevers | Zakelijke Dienstverlening

mbo voor professionals

Bijblijven in de veranderende arbeidsmarkt is voor elke werkgever relevant. Daarom is het belangrijk dat ook jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen en dat nieuwe medewerkers snel aan de slag kunnen. Aandacht voor scholing maakt je als werkgever aantrekkelijk voor (toekomstige) medewerkers. Bij ROC Midden Nederland denken we graag met je mee over jouw specifieke opleidingsvragen. We hebben een ruim aanbod met korte cursussen en trainingen, diplomagerichte bbl-opleidingen en landelijk erkende mbo-leereenheden.

Samen ontwikkelen

Naast ons aanbod voor individuele medewerkers, bieden we incompany-trajecten en kunnen we samen met jou als werkgever passende leerroutes ontwikkelen. Hierbij erkennen we de kennis en ervaring die mensen meebrengen en sluiten hierop aan. Zo ontwikkelen medewerkers heel gericht die skills en kennis die vandaag en morgen op de arbeidsmarkt nodig zijn. En zijn ze sneller beschikbaar voor jouw organisatie. Onze accountmanager bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Wil je zelf een opleiding volgen?

Ben je als volwassene op zoek naar een cursus, training of opleiding, omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen?

Gezocht werkplekken!

We zijn op zoek naar nieuwe werkplekken voor onze deelnemers aan de opleiding Waardevol Klantcontact, mbo niveau 3.

Scholing individuele medewerkers

Wil je één of enkele medewerkers een scholing aanbieden? Ook dan denkt onze accountmanager graag met je mee. Benieuwd naar het scholingsaanbod voor individuele medewerkers? Neem alvast een kijkje op de pagina voor volwassenen.

Incompany-aanbod Zakelijke Dienstverlening

Wil je een groep medewerkers binnen jouw bedrijf opleiden? Onze accountmanager bespreekt graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we welke scholingsbehoefte er is en ontwikkelen we een aanbod dat hierbij past.

Scholingsaanbod overige branches

Als brede totaal mbo-opleider in de regio kunnen we je ook optimaal ondersteunen in het ontwikkelen en opleiden van medewerkers uit andere branches die binnen jouw bedrijf werkzaam zijn. Onze accountmanagers helpen je daar graag bij.
‘Door de opleiding Leidinggevende mbo ben ik anders naar het leidinggeven gaan kijken, maar vooral ook een andere, betere, leidinggevende geworden.’
Luc van der Mark, Boni Supermarkten

Bbl, werken en leren

Je wilt een opleiding, maar wel aangepast aan jouw wensen en de behoeften van jouw bedrijf. Je weet hoe belangrijk het is om vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Zodat jouw medewerkers met één been in de praktijk en één been in de theorie blijven. Met onze ‘roots’ in het beroepsonderwijs bieden we een brede range aan bbl-opleidingen aan in de zakelijke dienstverlening. We bespreken graag de mogelijkheden van deze opleidingen met je. 

Medewerker staat met laptop in haar hand

Unieke bbl-opleiding

De bbl-opleiding Leidinggevende mbo is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. In een bbl-opleiding wordt werken en leren gecombineerd. Wij bieden als een van de weinige mbo-opleiders deze gerichte praktijkopleiding aan. 

'Leidinggeven vraagt om flexibiliteit, creativiteit en ondernemendheid om passende oplossingen te bedenken voor knelpunten of problemen die zich voordoen in de werkuitvoering en/of in de samenwerking in een team.'

Leidinggevende en medewerkers in klantcontactcentrum

Beroepspraktijkvorming (BPV)

Wil je een of meerdere stagiaires opleiden binnen jouw bedrijf? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over beroepspraktijkvorming.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?