Leidinggevende met medewerkers

Voor werkgevers in de zakelijke dienstverlening

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je medewerkers. Met mbo voor professionals bieden we diverse incompany- en maatwerktrajecten op het gebied van leidinggeven, commerciële beroepen, retail, sales, ondernemen en taaltrainingen. Ook voor andere functies binnen de sector zakelijke dienstverlening hebben we diverse scholingen, bijvoorbeeld de opleiding facilitair medewerker.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanager staat klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen.

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.
‘Door de opleiding Leidinggevende mbo ben ik anders naar het leidinggeven gaan kijken, maar vooral ook een andere, betere, leidinggevende geworden.’
Luc van der Mark, Boni Supermarkten

Bbl, werken en leren

Je wilt een opleiding, maar wel aangepast aan jouw wensen en de behoeften van jouw bedrijf. Je weet hoe belangrijk het is om vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Zodat jouw medewerkers met één been in de praktijk en één been in de theorie blijven. Met onze ‘roots’ in het beroepsonderwijs bieden we een brede range aan bbl-opleidingen aan in de zakelijke dienstverlening. We bespreken graag de mogelijkheden van deze opleidingen met je. 

Medewerker staat met laptop in haar hand

Unieke bbl-opleiding

De bbl-opleiding Leidinggevende mbo niveau 4 is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. In een bbl-opleiding wordt werken en leren gecombineerd. Wij bieden als een van de weinige mbo-opleiders deze gerichte praktijkopleiding aan. 

'Leidinggeven vraagt om flexibiliteit, creativiteit en ondernemendheid om passende oplossingen te bedenken voor knelpunten of problemen die zich voordoen in de werkuitvoering en/of in de samenwerking in een team.'

Leidinggevende met team

Beroepspraktijkvorming (BPV)

Wil je een of meerdere stagiaires opleiden binnen jouw bedrijf? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over beroepspraktijkvorming.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?