Pedagogisch medewerker met kinderen op een kinderdagverblijf

Voor werkgevers in de welzijnssector

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je huidige medewerkers. Of je wilt zorgen dat nieuwe medewerkers en/of zij-instromers snel inzetbaar zijn. Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op het gebied van pedagogisch werk, onderwijs, sport & bewegen, maatschappelijke zorg & sociaal werk en dienstverlening Zorg & Welzijn. Ook voor andere functies binnen de welzijnssector, zoals leidinggevende of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen.

Samen ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen.

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én jouw organisatie samen kunnen groeien.

Mbo-certificaten Pedagogisch medewerker

Deze 3 mbo-certificaten zijn interessant voor medewerkers die hun kennis willen opfrissen én voor zij-instromers die willen starten in de kinderopvang. Met deze certificaten bieden we jouw (toekomstige) medewerkers een extra mogelijkheid om aan de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerker te voldoen.
‘Studenten die afgestudeerd zijn, hebben een toekomst met dank aan ROC Midden Nederland.’ Ibrahim Aydin, ECN

Future Care Labs

Zorgtechnologie zit in het DNA van onze zorg- en welzijn opleidingen. In de Future Care Labs maken jouw zorgcollega’s kennis met de nieuwste technologieën. Hier onderzoeken we wat zorgtechnologie kan betekenen voor cliënten en zorgprofessionals.

Lees meer over onze Future Care Labs.

Studenten in het Future Care Lab

RIF-project Gezond Stedelijk Leven

Het RIF-project Gezond Stedelijk Leven is een samenwerking tussen verschillende colleges van ROC Midden Nederland (Sport, Welzijn, Zorg, Beauty) en 20 partners in de regio, gesteund door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Door gezamenlijk op te trekken willen we meer bereiken op het gebied van vitaliteit en gezondheid in de provincie Utrecht én meer professionals opleiden voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Meer weten? Bekijk de pagina over het RIF-project Gezond Stedelijk Leven.

RIF-project Gezond Stedelijk Leven

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?