Monteur gas sluit leiding aan

Bedrijfsklassen Techniek

Wil jij een groep medewerkers opleiden binnen je organisatie, maar wel aangepast aan jouw wensen en behoeften? Mbo voor professionals biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijfsklassen en maatwerkopleidingen. Samen kijken we welke aanpak het meest relevant is. Dat kan bijvoorbeeld een bestaande vaardigheidstraining of (erkende) opleiding zijn (bbl), een mix daarvan of een maatwerktraject dat volledig is afgestemd op jouw organisatie. Praktijkgericht, volgens jouw wensen en met gebruik van beschikbare subsidieregelingen.

Wat hebben we te bieden?

We hebben een divers scholingsaanbod binnen techniek voor volwassenen. Alle scholingen die we aanbieden voor individuele medewerkers kunnen we ook als bedrijfsklas, blended of maatwerkopleiding aanbieden. Je vindt dit aanbod op de pagina voor volwassenen. Daarnaast bieden we een aantal opleidingen op het gebied van infratechniek als bedrijfsklas aan.

Onze accountmanagers kennen jouw sector en branche en bespreken graag de mogelijkheden met je. Scroll naar beneden om contact op te nemen.