Vakman monteert zonnestroom systemen

Voor werkgevers in de techniek

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je medewerkers. Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op het gebied van gas-, water- en warmtedistributie, procestechniek, installatietechniek, lastechnieken, elektrotechniek en veiligheid. Ook voor andere functies binnen de technieksector, zoals leidinggevende of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen.

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.

Onderwijservaring en marktkennis

Onze techniekopleidingen zijn stevig geworteld in de branche. Een efficiënte combinatie van onderwijservaring en marktkennis. Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen vanuit jouw markt. Ze adviseren je over de stappen die je het beste kunt nemen. Op die manier vertalen wij jouw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Studenten werken aan zonnepaneel in praktijkles

Bbl-opleidingen in de techniek

Met een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) gaat jouw medewerker één dag in de week naar school. De opleiding wordt afgesloten met een erkend mbo-diploma op niveau 2, 3 of 4. Voor zo’n opleiding moet jouw bedrijf wel een erkend leerbedrijf zijn en sluit je een overeenkomst met de medewerker en de school; de zogenaamde beroepspraktijkovereenkomst. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met onze accountmanagers.

Student monteert elektriciteitsbedrading in praktijklokaal

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?