Vakman monteert zonnestroom systemen

Voor werkgevers in de techniek

Wil jij een groep medewerkers opleiden binnen je organisatie, maar wel aangepast aan jouw wensen en behoeften? Wij hebben alle mogelijkheden voor bedrijfsklassen en maatwerkopleidingen in de techniek, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Gas-, water- en warmtedistributie
  • Installatietechniek
  • Lastechnieken
  • Elektrotechniek
  • Veiligheid

Ook voor andere functies binnen de technieksector, zoals leidinggevende of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Alles kan op maat

Alle scholingen die we aanbieden voor individuele medewerkers kunnen we ook als bedrijfsklas, blended of maatwerkopleiding aanbieden. Je vindt dit aanbod op de pagina voor volwassenen. Daarnaast bieden we een aantal opleidingen op het gebied van infratechniek als bedrijfsklas aan.

Bedrijfsklassen Gas-, water- en warmtedistributie

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.

MAKE Center: opleiding Hydrauliek

MAKE Center is dé plek in Midden-Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de metaalbranche samenwerken en van elkaar leren. Door te experimenteren en te doen. Zo doen we dat bijvoorbeeld ook voor de opleiding Hydrauliek (en binnenkort de opleiding Pneumatiek). MAKE Center zet zich 100% in voor de instroom, doorstroom en ontwikkeling van vakmensen in de maakindustrie. MAKE Center is een initiatief van ROC Midden Nederland en OBM Midden Nederland

Praktijkopstelling opleiding Hydrauliek

Onderwijservaring en marktkennis

Onze techniekopleidingen zijn stevig geworteld in de branche. Een efficiënte combinatie van onderwijservaring en marktkennis. Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen vanuit jouw markt. Ze adviseren je over de stappen die je het beste kunt nemen. Op die manier vertalen wij jouw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Studenten werken aan zonnepaneel in praktijkles

Bbl-opleidingen in de techniek

Met een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) gaat jouw medewerker 1 dag in de week naar school. De opleiding wordt afgesloten met een erkend mbo-diploma. Voor een bbl-opleiding moet jouw bedrijf wel een erkend leerbedrijf zijn en sluit je een overeenkomst met de medewerker en de school; de zogenaamde beroepspraktijkovereenkomst. Meer weten? Neem contact op met onze accountmanagers.

Student monteert elektriciteitsbedrading in praktijklokaal

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?