Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid

We leiden onze deelnemers op met de visie van Positieve Gezondheid. Door anders naar gezondheid te kijken kunnen zij de regie nemen over hun eigen gezondheid, en zijn zij in staat om anderen (privé of in hun werk) te helpen om meer regie te nemen over hún gezondheid en leefstijl.  Dit doen wij ook voor jouw collega's.

Wat is Positieve Gezondheid? 

Met Positieve Gezondheid kijken we niet alleen naar fysieke klachten en problemen, maar juist naar het algeheel welbevinden van mensen. Naar hun veerkracht, hun energie. En naar de betekenis die mensen aan hun leven kunnen geven. Lees meer op de website van het Institute for Positive Health.

 

Aan de slag met Positieve Gezondheid

Zoek je een manier om jouw collega's te inspireren rondom Positieve Gezondheid? Hebben jouw collega's een bijscholing nodig om de beweging van Positieve Gezondheid te versterken?

E-learning Positieve Gezondheid voor werkbegeleiders

Ben jij werkbegeleider en wil je meer weten over Positieve Gezondheid? Maak dan via onze gratis e-learning kennis met het gedachtegoed. In 45 minuten krijg je handvatten om studenten te begeleiden in relatie tot Positieve Gezondheid.
'Leefstijlziekten, die steeds meer voorkomen, zijn voor een groot deel te voorkomen of tenminste te verbeteren. Dat bespaart geld, maar levert vooral meer welbevinden en kwaliteit van leven op. Positieve Gezondheid richt zich juist op het bevorderen van gezondheid en welzijn. Prachtig dat ROC Midden Nederland dit centraal in het onderwijsaanbod plaatst.'
Machteld Huber, oprichter Institute for Positive Health

We zijn volop in beweging! Heb je een idee, een vraag? Neem contact met ons op!

Spinneweb gezondheid van IPH

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?