Sportbegeleiders tonen sportattributen

Werkgevers | Sport

mbo voor professionals

Sport, beweging en een gezonde leefstijl krijgen steeds meer aandacht in onze maatschappij. Daarom is het van belang dat jouw sport- en vitaliteitsmedewerkers zich blijven ontwikkelen. Bij ROC Midden Nederland denken we graag met je mee over jouw specifieke opleidingsvragen. We zijn al ruim 15 jaar de sportopleider in de regio en met een team van 75 docenten, trainers en coaches bieden we een ruim aanbod van scholing voor sport- en beweegprofessionals.

Samen ontwikkelen

Naast het aanbod voor individuele medewerkers, bieden we bedrijfsklassen en kunnen we samen met jou als werkgever passende leerroutes ontwikkelen. Hierbij erkennen we de kennis en ervaring die mensen meebrengen en sluiten hierop aan. Zo ontwikkelen medewerkers heel gericht die skills en kennis die vandaag en morgen op de arbeidsmarkt nodig zijn. Onze accountmanager bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Wil je zelf een opleiding volgen?

Ben je als volwassene op zoek naar een cursus, training of opleiding, omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen?

Een vitale organisatie

Zoek je een manier om je collega's te inspireren rondom Positieve Gezondheid? Hebben jouw collega's een bijscholing nodig om de beweging van Positieve Gezondheid te versterken?

Scholing individuele medewerkers

Wil je één of enkele medewerkers een scholing aanbieden? Ook dan denkt onze accountmanager graag met je mee. Benieuwd naar het scholingsaanbod voor individuele medewerkers? Neem alvast een kijkje op de pagina voor volwassenen.

Bedrijfsklassen Sport


Wil je een groep medewerkers binnen jouw bedrijf opleiden? Onze accountmanager bespreekt graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we welke scholingsbehoefte er is en ontwikkelen we een aanbod dat hierbij past.

Scholingsaanbod overige branches

Als brede totaal mbo-opleider in de regio kunnen we je ook optimaal ondersteunen in het ontwikkelen en opleiden van medewerkers uit andere branches die binnen jouw bedrijf werkzaam zijn. Onze accountmanagers helpen je daar graag bij.
'Wij zijn hét roc voor vitaliteit, positieve gezondheid en een gezonde leefstijl in de regio Utrecht.'

Het Vitaliteitslab

Hoe gezonder we zijn, hoe beter het leven is... Hoe neem jij regie over jouw eigen gezondheid? Hoe kun je anderen hierbij helpen? En hoe inspireer je jouw collega’s op het gebied van Positieve Gezondheid en Vitaliteit?

Kom met jouw collega’s langs in ons Vitaliteitslab in stadion Galgenwaard. In ons lab maak je op een laagdrempelige en interactieve manier kennis met de zes dimensies van Positieve Gezondheid en kom je met elkaar in gesprek over wat ‘gezondheid’ voor jou (en de organisatie) betekent. Meer weten? Bekijk de informatie over de Experience Vitaliteitslab.

Studenten krijgen les in het Vitaliteitslab

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?