Sportbegeleiders tonen sportattributen

Voor werkgevers in de sportsector

Ben je als werkgever op zoek naar passende scholingstrajecten voor jouw sport- en vitaliteitsmedewerkers? Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op het gebied van onder andere sport, beweging, gezonde leefstijl, vitaliteit, veilig sportklimaat. Als ervaren sportopleider in de regio denken we graag met je mee over jouw specifieke opleidingsvragen. Ook voor andere functies binnen de sportsector, zoals leidinggevende of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen.

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.

Een vitale organisatie

Zoek je een manier om je collega's te inspireren rondom Positieve Gezondheid? Hebben jouw collega's een bijscholing nodig om de beweging van Positieve Gezondheid te versterken? Of heb je andere wensen omtrent vitaliteit of positieve gezondheid?

'Wij zijn hét roc voor vitaliteit, positieve gezondheid en een gezonde leefstijl in de regio Utrecht.'

Het Vitaliteitslab

Hoe gezonder we zijn, hoe beter het leven is... Hoe neem jij regie over jouw eigen gezondheid? Hoe kun je anderen hierbij helpen? En hoe inspireer je jouw collega’s op het gebied van Positieve Gezondheid en Vitaliteit?

Kom met jouw collega’s langs in ons Vitaliteitslab in stadion Galgenwaard. In ons lab maak je op een laagdrempelige en interactieve manier kennis met de zes dimensies van Positieve Gezondheid en kom je met elkaar in gesprek over wat ‘gezondheid’ voor jou (en de organisatie) betekent. Meer weten? Bekijk de informatie over de Experience Vitaliteitslab.

Studenten krijgen les in het Vitaliteitslab

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?