Twee ICT-medewerkers aan het werk

Werkgevers | ICT

mbo voor professionals

De vraag naar goed opgeleide IT-ers is enorm. Als werkgever weet je dat het daarom belangrijk is dat jouw IT-medewerkers zich blijven ontwikkelen en nieuwe medewerkers snel aan de slag kunnen. Bij ROC Midden Nederland kunnen jouw medewerkers terecht om te leren over de allernieuwste technieken in IT, zoals Cloud Computing, Internet of Things, Hacken & Cyber Security, Full Stack & Game Development, datamanagement en het ontwikkelen van apps, websites en webshops.  

Samen ontwikkelen 

Ook denken we graag met je mee over jouw specifieke opleidingsvragen. Naast het aanbod voor individuele medewerkers, bieden we scholingstrajecten op maat voor bedrijven. Samen met jou als werkgever kunnen we passende leerroutes ontwikkelen, waarbij we ook de kennis en ervaring die mensen meebrengen waarderen en hierop aansluiten. Zo ontwikkelen medewerkers heel gericht die skills en kennis die vandaag en morgen op de arbeidsmarkt nodig zijn. En zijn ze sneller beschikbaar voor jouw organisatie. Onze accountmanager bespreekt graag de mogelijkheden met je. 

Wil je zelf een opleiding volgen?

Ben je als volwassene op zoek naar een cursus, training of opleiding, omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen?

Samenwerking in ICCU

ICCU is een samenwerking tussen Hogeschool Utrecht, Hogeschool NOVI en ROC Midden Nederland. Het doel is meer mensen op te leiden voor de IT-branche door omscholing of bijscholing. Dit doen we samen met het bedrijfsleven. Wil je meer informatie of weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Scholing individuele medewerkers

Wil je één of enkele medewerkers een scholing aanbieden? Ook dan denken onze accountmanager graag met je mee. Benieuwd naar het scholingsaanbod voor individuele medewerkers? Neem alvast een kijkje op de pagina voor volwassenen.

Scholingsaanbod overige branches

Als brede totaal mbo-opleider in de regio kunnen we je ook optimaal ondersteunen in het ontwikkelen en opleiden van medewerkers uit andere branches die binnen jouw bedrijf werkzaam zijn. Onze accountmanagers helpen je daar graag bij.
‘Als partner van ICCU brengen we regionale bedrijven samen met iedereen die wil starten in de IT of wil doorstromen.’

U-Tech community

ROC Midden Nederland is partner van de U-Tech community. De U-TECH community werkt aan een toekomstbestendige ICT-sector in de regio Utrecht. Binnen deze community worden bedrijfsleven, overheid en opleiders samengebracht om werk te maken van ontwikkeling, behoud en aantrekken van ICT-talent. Wil je meer weten over de U-TECH community? Bekijk de site.

ICT in beeld

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?