Twee ICT-medewerkers aan het werk

Voor werkgevers in de ICT

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je medewerkers. Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op het gebied van Cloud Computing, Internet of Things, Hacken & Cyber Security, Full Stack & Game Development, datamanagement en het ontwikkelen van apps, websites en webshops. Ook voor andere functies binnen de ICT-sector, zoals leidinggevende of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanager staat klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.

Samenwerking in ICCU

ICCU is een samenwerking tussen Hogeschool Utrecht, Hogeschool NOVI en ROC Midden Nederland. Het doel is meer mensen op te leiden voor de IT-branche door omscholing of bijscholing. Dit doen we samen met het bedrijfsleven. Wil je meer informatie of weten wat we voor jou kunnen betekenen?
‘Als partner van ICCU brengen we regionale bedrijven samen met iedereen die wil starten in de IT of wil doorstromen.’

U-Tech community

ROC Midden Nederland is partner van de U-Tech community. De U-TECH community werkt aan een toekomstbestendige ICT-sector in de regio Utrecht. Binnen deze community worden bedrijfsleven, overheid en opleiders samengebracht om werk te maken van ontwikkeling, behoud en aantrekken van ICT-talent. Wil je meer weten over de U-TECH community? Bekijk de site.

ICT in beeld

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?