Horecamedewerkers bij de koffiebar

Voor werkgevers in hospitality

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je medewerkers. Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op het gebied van facilitaire dienstverlening, horeca, toerisme & recreatie en events. Ook voor andere functies binnen de hospitality branche, zoals leidinggevende, hebben we diverse scholingen.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat jouw medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers bespreken graag de mogelijkheden met je.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen.

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.

Opleiding Facilitair Dienstverlener

Dit leerwerktraject is voor mensen die een nieuwe kans verdienen. Bijvoorbeeld mensen die ervaring hebben met dakloosheid, psychiatrische problemen, een verslaving of armoede en wel voldoende hersteld zijn om te kunnen werken en leren.
'Het maatwerk mbo-traject is flexibel ingericht, waardoor we maximaal in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers én organisatie kunnen investeren.'
SMJR-LDV A. (Ton) Smeenk, Opleidingscoördinator Koninklijke Marine
Nieuws

Traject Facilitaire Dienstverlening weer van start

Mbo voor Professionals biedt verschillende scholingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo ook in samenwerking met De Voiz Academie. Hier kan iedereen die te maken heeft gehad met een ontwrichtende situatie, zoals dakloosheid, armoede, schulden, psychiatrie of verslaving, en nu toe is om een volgende stap te zetten in het leven, zich aanmelden voor een scholingstraject in de dienstverlening. Lees meer over deze samenwerking

Eind januari start weer een nieuwe groep met dit scholingstraject. Wil je meer weten of direct iemand aanmelden? Bekijk de opleiding Facilitair Dienstverlener

3 personen zitten rond een tafel met een laptop.

Opleiden zoals het jou uitkomt

Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor jouw bedrijf en je medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.

Kok in opleiding aan het koken

Stage / leerwerkplek

Voor informatie over stages of leerwerkplekken kan je terecht bij één van onze teamcoördinatoren beroepspraktijkvorming (BPV):

Bel 030 7542 500 of stuur een e-mail naar een van de teamcoördinatoren.

Kok in opleiding aan het koken

Leerrestaurant Lokaal

Je bent van harte welkom om in ons leerrestaurant te komen lunchen of dineren. Zien we je binnenkort?

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?