Horecamedewerkers bij de koffiebar

Werkgevers | Hospitality

mbo voor professionals

De wereld van de hospitality is continu in beweging. Als werkgever zie je het belang van medewerkers die zich blijven ontwikkelen en nieuwe medewerkers die snel aan de slag kunnen. Júist nu er een enorme vraag is naar goed opgeleide medewerkers. Bij ROC Midden Nederland denken we graag met je mee over jouw specifieke opleidingsvragen. We hebben een ruim aanbod met korte cursussen en trainingen, diplomagerichte bbl-opleidingen en landelijk erkende mbo-leereenheden op het gebied van Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Events.

Samen ontwikkelen

Naast het scholingsaanbod voor individuele medewerkers bieden we bedrijfsklassen, incompany-trajecten én kunnen we samen met jou als werkgever passende leerroutes ontwikkelen. Hierbij erkennen we de kennis en ervaring die mensen meebrengen en sluiten hierop aan. Zo ontwikkelen medewerkers heel gericht die skills en kennis die vandaag en morgen op de arbeidsmarkt nodig zijn. En zijn ze direct en duurzaam inzetbaar. Onze accountmanagers bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wil je zelf een opleiding volgen?

Ben je als volwassene op zoek naar een cursus, training of opleiding, omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen?

Opleiding Facilitair Dienstverlener

Dit leerwerktraject is voor mensen die een nieuwe kans verdienen. Bijvoorbeeld mensen die ervaring hebben met dakloosheid, psychiatrische problemen, een verslaving of armoede en wel voldoende hersteld zijn om te kunnen werken en leren. Meer informatie vind je bij ons aanbod voor volwassenen.

Scholing individuele medewerkers

Wil je één of enkele medewerkers een scholing aanbieden? Ook dan denken onze accountmanagers graag met je mee. Benieuwd naar het scholingsaanbod voor individuele medewerkers? Neem alvast een kijkje op de pagina voor volwassenen.

Bedrijfsklassen Hospitality


Wil je een groep medewerkers binnen jouw bedrijf opleiden? Onze accountmanagers bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we welke scholingsbehoefte er is en ontwikkelen we een aanbod dat hierbij past.

Scholingsaanbod overige branches

Als brede totaal mbo-opleider in de regio kunnen we je ook optimaal ondersteunen in het ontwikkelen en opleiden van medewerkers uit andere branches die binnen jouw bedrijf werkzaam zijn. Onze accountmanagers helpen je daar graag bij.
'Het maatwerk mbo-traject is flexibel ingericht, waardoor we maximaal in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers én organisatie kunnen investeren.'
SMJR-LDV A. (Ton) Smeenk, Opleidingscoördinator Koninklijke Marine

Opleiden zoals het jou uitkomt

Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor jouw bedrijf en je medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.

Kok in opleiding aan het koken

Stage / leerwerkplek

Voor informatie over stages of leerwerkplekken kan je terecht bij één van onze teamcoördinatoren beroepspraktijkvorming (BPV):

Bel 030 7542 500 of stuur een e-mail naar een van de teamcoördinatoren.

Kok in opleiding aan het koken

Leerrestaurant Lokaal

Je bent van harte welkom om in ons leerrestaurant te komen lunchen of dineren. Zien we je binnenkort?

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?