Smart technology in de zorg

Zorgtechnologie: Smart technology in de zorg

  • Training
  • Volwassenenonderwijs

Verhogen van de kwaliteit van zorg

Wat is smart technology en welke functies kan het hebben in de zorg? Deelnemers maken kennis met een aantal toepassingen en bekijken wat er wordt gebruikt en wat er in de toekomst mogelijk kan zijn. Vervolgens bedenken zij welke smart technology past bij de eigen doelgroep en hoe je draagvlak kan creëren voor de inzet van smart technology bij medewerkers, cliënten en eventueel hun familie of verzorgers.

In het kort

Leerweg / Niveau

Volwassenenonderwijs / Training

Kosten

Op aanvraag

Resultaat

  • Bewijs van deelname

Waar gaat deze module over?

De training Smart technology in de zorg duurt 3 uur en is voor iedereen die te maken heeft met technologie in de zorg. Deelnemers leren het in te zetten om de kwaliteit van zorg te verhogen​ en leren hoe je de inzet van smart technology in je eigen organisatie kan bevorderen.

Hoe ziet de training er uit?

Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers toegang tot een interactief e-book met quizopdrachten, filmpjes, flashcards en geluidsfragmenten die je zelfstandig kunt doorlopen. In ongeveer 15 minuten maken ze kennis met het thema en worden ze voorbereid op de bijeenkomst in het lab.

De training wordt gegeven in de Future Care Labs aan de Vondellaan in Utrecht, aan de Disketteweg in Amersfoort of online. De leslokalen staan geheel in het teken van technologie. Er is een ruim arrangement van domotica, E-Health, robotica, bewegingstechnologie en activiteitenbegeleiding.

Na deze training is er de mogelijkheid om ook de andere 7 trainingen op het gebied van zorgtechnologie te volgen. Bekijk het overzicht van alle trainingen