Patient met zorgdossier

Zorgtechnologie: Online Zorgdossier

  • Training
  • Volwassenenonderwijs

Effectief inzetten online zorgdossier

Een online zorgdossier is een digitaal systeem waarin alle administratie rondom de cliënt is vastgelegd. In deze module komt aan bod wat de voor- en de nadelen zijn van het online zorgdossier en hoe het effectief kan worden ingezet. Wat gaat er goed en wat gaat er mis? Wat is er nodig om het effectiever in te zetten? En, wat kan de deelnemer zelf doen om het werken met het online zorgdossier beter te laten verlopen? 

In het kort

Leerweg / Niveau

Volwassenenonderwijs / Training

Duur

0-0,5 jaar

Kosten

Op aanvraag

Resultaat

  • Bewijs van deelname

Waar gaat de module Online Zorgdossier over?

De training Online zorgdossier duurt 3 uur en is voor iedereen die te maken heeft met technologie in de zorg. Deelnemers leren hoe je het online zorgdossier efficiënt en effectief in kan zetten en hoe je de privacy bij het inzetten van het online zorgdossier kan waarborgen.

Hoe ziet de training er uit?

Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers toegang tot een interactief e-book met quizopdrachten, filmpjes, flashcards en geluidsfragmenten die ze zelfstandig kunnen doorlopen. In ongeveer 15 minuten maken ze kennis met het thema en worden ze voorbereid op de bijeenkomst in het lab.

De training wordt gegeven in de Future Care Labs aan de Vondellaan in Utrecht, aan de Disketteweg in Amersfoort of online. De leslokalen staan geheel in het teken van technologie. Er is een ruim arrangement van domotica, E-Health, robotica, bewegingstechnologie en activiteitenbegeleiding.

Na deze training is er de mogelijkheid om ook de andere 7 trainingen op het gebied van zorgtechnologie te volgen. Bekijk het overzicht van alle trainingen