Zorgkaartspel technologie in de zorg

Introductie in de zorgtechnologie

  • Training
  • Volwassenenonderwijs

technologie in de zorg centraal

In deze module staat de rol van technologie in de zorg centraal. Hoe denken de deelnemers zelf over technologie in de zorg? Wat is ervoor nodig om zorgtechnologie zo in te zetten dat het de kwaliteit van de zorg vergroot? En, hoe zet je zorgtechnologie op de kaart in je eigen organisatie?

In het kort

Leerweg / Niveau

Volwassenenonderwijs / Training

Duur

0-0,5 jaar

Kosten

Op aanvraag

Resultaat

  • Bewijs van deelname

Waar gaat de module Introductie Zorgtechnologie over?

De training Introductie in zorgtechnologie duurt 3 uur en is voor iedereen die te maken heeft met technologie in de zorg. Tijdens deze training leren deelnemers zorgtechnologie in te zetten om de kwaliteit van zorg te verhogen en leren ze het bevorderen van de inzet van technologie in het werk.

Hoe ziet de training eruit?

Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers toegang tot een interactief e-book met quizopdrachten, filmpjes, flashcards en geluidsfragmenten die je zelfstandig kunt doorlopen. In ongeveer 15 minuten maken ze kennis met het thema en worden ze voorbereid op de bijeenkomst in het lab.

De training wordt gegeven in de Future Care Labs aan de Vondellaan in Utrecht, aan de Disketteweg in Amersfoort of online. De leslokalen staan geheel in het teken van technologie. Er is een ruim arrangement van domotica, E-Health, robotica, bewegingstechnologie en activiteitenbegeleiding.

Na deze training is er de mogelijkheid om ook de andere 7 trainingen op het gebied van zorgtechnologie te volgen. Bekijk het overzicht van alle trainingen