Verpleegkundigen in praktijkles oefenen inbrengen van een infuus

Voor werkgevers in de gezondheidszorg

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je medewerkers. Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op het gebied van verpleegkunde, verzorgende-IG, helpende zorg, assistent beroepen, maatschappelijke zorg en zorgtechnologie. Ook voor andere functies binnen de zorgsector, zoals leidinggevende, gastvrouw/-heer of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen. 

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat jouw medewerkers heel gericht de kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers staan klaar om de mogelijkheden te bespreken. 

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen.

Opleiden op maat

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan, waardoor zij én jouw organisatie samen kunnen groeien

8 Modules Zorgtechnologie

Deze modules zijn interessant voor iedereen die te maken heeft met technologie in de zorg. Je kiest zelf die modules die relevant zijn voor jouw werknemers en organisatie.
‘Ze kijken secuur naar mijn medewerkers, het is echt OP MAAT in hoofdletters’

Future Care Labs

Zorgtechnologie zit in het DNA van onze zorg- en welzijn opleidingen. In de Future Care Labs maken jouw zorgcollega’s kennis met de nieuwste technologieën. Hier onderzoeken we wat zorgtechnologie kan betekenen voor cliënten en zorgprofessionals.

Lees meer over onze Future Care Labs.

Studenten in het Future Care Lab

RIF-project Gezond Stedelijk Leven

Het RIF-project Gezond Stedelijk Leven is een samenwerking tussen verschillende colleges van ROC Midden Nederland (Sport, Welzijn, Zorg, Beauty) en 20 partners in de regio, gesteund door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Door gezamenlijk op te trekken willen we meer bereiken op het gebied van vitaliteit en gezondheid in de provincie Utrecht én meer professionals opleiden voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Meer weten? Bekijk de pagina over het RIF-project Gezond Stedelijk Leven.

RIF-project Gezond Stedelijk Leven

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?