Betonreparateurs aan het werk

Voor werkgevers in de bouw

Je bent werkgever en zoekt passende scholingstrajecten voor je medewerkers. Met mbo voor professionals bieden we diverse maatwerktrajecten op bijvoorbeeld het gebied van bouwkunde, betonreparatie, glas zetten, parket leggen en veiligheid. Ook voor andere functies binnen de bouwsector, zoals leidinggevende of facilitair medewerker, hebben we diverse scholingen.

Samen met jou ontwikkelen we passende leerroutes, zodat je medewerkers heel gericht de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn. Onze accountmanagers staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Naast scholingstrajecten op maat bieden we ook cursussen en opleidingen voor individuele medewerkers. Bekijk ons aanbod voor volwassenen

Maatwerk in opleiden

Bied je medewerkers een opleiding op maat aan waardoor zij én je bedrijf samen kunnen groeien.

Opleiden van dakdekkers

In samenwerking met 'Tectum voor dakvakmanschap' werken we aan het opleiden van dakdekkers. We leiden op 3 niveaus bbl-studenten op. Zo werken we samen om nu en in de toekomst aan de constante behoefte aan vakmensen in de dakdekkersbranche te kunnen voldoen. Lees meer over deze samenwerking.

Dakdekker aan het werk op dak

Onderwijservaring en marktkennis

Onze bouwopleidingen zijn stevig geworteld in de branche. Een efficiënte combinatie van onderwijservaring en marktkennis. Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen vanuit jouw markt. Ze adviseren je over de stappen die je het beste kunt nemen. Op die manier vertalen wij jouw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Bouwmaterialen in beeld

Bbl-opleidingen in de bouw

Met een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) gaat jouw medewerker één dag in de week naar school. De opleiding wordt afgesloten met een erkend mbo-diploma op niveau 2, 3 of 4. Voor zo’n opleiding moet jouw bedrijf wel een erkend leerbedrijf zijn en sluit je een overeenkomst met de medewerker en de school; de zogenaamde beroepspraktijkovereenkomst.

Parketlegger legt parketvloer

Beroepspraktijkvorming

In het beroepsonderwijs zijn studenten verplicht stage te lopen in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Heb je een stage en/of een leerwerkplek binnen jouw bedrijf of organisatie beschikbaar? Of wil je dat jouw bedrijf een erkend leerbedrijf wordt? Bekijk alle informatie over stage en leerwerkplekken.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?