mbo voor professionals | Werkgevers

ROC Midden Nederland is dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals in de regio.

De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling. Banen verdwijnen, werk verandert en er komen nieuwe banen bij. Als werkgevers moet je je steeds aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen en innovatief zijn en blijven. Dat kan niet zonder goed opgeleide, vakbekwame medewerkers.

Mbo voor professionals biedt een breed aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden voor professionals met zowel korte trajecten als volledige opleidingen. Samen met werkgevers maken we passende leerroutes die aansluiten op de ontwikkelingen en de behoeften in de arbeidsmarkt. Passende leerroutes die ook aansluiten op de talenten van de professionals en de werkervaringen die ze al eerder hebben opgedaan, zodat ze snel en duurzaam inzetbaar zijn.

Met onze jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs en bbl-trajecten in de colleges, zijn wij dé betrouwbare mbo-opleider voor jongeren én professionals. Van schoolbank tot pensioen.

Wil je zelf een opleiding volgen?

Ben je als volwassene op zoek naar een cursus, training of opleiding, omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen?

Samen ontwikkelen

Wil jij werken aan de ontwikkeling van je medewerkers? Als partner kennen we de sector en branche en denken we graag mee over ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw bedrijf, organisatie of instelling. Onze accountmanagers sparren graag met je over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief mbo voor professionals

Met onze maandelijks nieuwsbrief houden we onze relaties op de hoogte van interessant nieuws in de regio en binnen onze organisatie. Wil je ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

We schatten ervaring op waarde

Wie komt bijscholen of omscholen, begint niet op nul. De ervaring van jouw medewerkers telt mee en wordt bij ROC Midden Nederland op waarde geschat. We bieden daarom flexibel onderwijs, maatwerktrajecten en we zorgen dat jouw medewerkers alleen ‘leren wat nodig is’. Dit noemen we valideren: we gaan uit van de bestaande werkervaring en vakvaardigheid en bouwen daarop voort in het onderwijs. 

ICT repareert een computer

Diploma, certificaat of verklaring

Wij leiden op voor erkende diploma's, certificaten, praktijkverklaringen en getuigschriften. We bieden passende leerroutes die aansluiten bij ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en medewerkers. Die hen de mogelijkheden geven om door te groeien op basis van (deel)kwalificaties tot een volledig diploma. 

Vrouw met veiligheidsbril kijkt in camera

Leven Lang Ontwikkelen

De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling. Banen verdwijnen, werk verandert en er komen nieuwe banen bij. Werkgevers, werkenden en werkzoekenden moeten mee blijven bewegen in deze ontwikkelingen. De overheid stimuleert, onder de noemer Leven Lang Ontwikkelen, volwassenen om zich te blijven scholen. Voor ROC Midden Nederland betekent het dat we samen met werkgevers zorgen voor een actueel en passend scholingsaanbod. Aanbod dat aansluit op de behoeften en op de kennis en ervaring die beroepsprofessionals met zich meebrengen.

Verpleegkundige in gesprek met patiënt

Cedeo en ISO-norm 9001:2015

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onderwijs dat perfect aansluit op de praktijk, het liefst gegeven in de praktijk door ervaren docenten. We gaan uit van behoeften en ontwikkelen samen voor bedrijf en aansluitend op de talenten van de eigen professionals. En daarom scoren we hoog op kwaliteit en klanttevredenheid. Dat blijkt uit de erkenning van Cedeo en onze ISO-norm 9001:2015.

Pedagogisch medewerker schildert samen met een kind

Meer weten over ons scholingsaanbod?

Onze accountmanagers bespreken graag de mogelijkheden met je.