Voor werkgevers

Bij mbo voor professionals denken we graag met je mee over de opleidingsvragen binnen jouw organisatie. Naast trainingen, cursussen, certificaattrajecten en volledige opleidingen voor individuele medewerkers, bieden we scholingstrajecten op maat.

Samen ontwikkelen we passende leerroutes die aansluiten op de behoeften binnen jouw organisatie en in de arbeidsmarkt. Daarbij wegen we de kennis, ervaring en expertise van medewerkers. Zo ontwikkelen zij heel gericht de skills en kennis die vandaag en morgen binnen jouw organisatie nodig zijn.

Met onze jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs zijn wij dé betrouwbare mbo-opleider. Van schoolbank tot pensioen.

Scholingsaanbod

Medewerkers bij- of nascholen? Mbo voor professionals biedt een breed aanbod aan korte trainingen, cursussen en volledige opleidingen in diverse sectoren.

Bedrijfsklassen en maatwerktrajecten

Werken aan de ontwikkeling van je medewerkers, maar wel aangepast aan de wensen en behoeften van jouw organisatie? Wij bieden diverse mogelijkheden voor bedrijfsklassen en maatwerktrajecten. Onze accountmanagers denken graag met je mee.

Nieuwsbrief mbo voor professionals

Met onze nieuwsbrief houden we onze relaties op de hoogte van interessant nieuws. Wil je ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

We schatten ervaring op waarde

Wie komt bijscholen of omscholen, begint niet op nul. De ervaring van jouw medewerkers telt mee en wordt bij ROC Midden Nederland op waarde geschat. We bieden daarom flexibel onderwijs, maatwerktrajecten en we zorgen dat jouw medewerkers alleen ‘leren wat nodig is’. Dit noemen we valideren: we gaan uit van de bestaande werkervaring en vakvaardigheid en bouwen daarop voort in het onderwijs. 

ICT repareert een computer

Diploma, certificaat of verklaring

Wij leiden op voor erkende diploma's, certificaten, praktijkverklaringen en getuigschriften. We bieden passende leerroutes die aansluiten bij ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en medewerkers. Die hen de mogelijkheden geven om door te groeien op basis van (deel)kwalificaties tot een volledig diploma. 

Vrouw met veiligheidsbril kijkt in camera

Leven Lang Ontwikkelen

De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling. Banen verdwijnen, werk verandert en er komen nieuwe banen bij. Werkgevers, werkenden en werkzoekenden moeten mee blijven bewegen in deze ontwikkelingen. De overheid stimuleert, onder de noemer Leven Lang Ontwikkelen, volwassenen om zich te blijven scholen. Voor ROC Midden Nederland betekent het dat we samen met werkgevers zorgen voor een actueel en passend scholingsaanbod. Aanbod dat aansluit op de behoeften en op de kennis en ervaring die beroepsprofessionals al hebben. 

Verpleegkundige in gesprek met patiënt

Cedeo en ISO-norm 9001:2015

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onderwijs dat perfect aansluit op de praktijk, het liefst gegeven in de praktijk door ervaren docenten. We gaan uit van de behoeften van bedrijven en ontwikkelen samen met hen onderwijs dat ook aansluit bij de talenten van hun medewerkers. En daarom scoren we hoog op kwaliteit en klanttevredenheid. Dat blijkt uit de erkenning van Cedeo en onze ISO-norm 9001:2015.

Pedagogisch medewerker schildert samen met een kind

Meer weten over ons scholingsaanbod?

Onze accountmanagers bespreken graag de mogelijkheden met je.