Medewerkers overleggen bij een planbord

Volwassenenonderwijs Zakelijke Dienstverlening

Ben jij werkzaam in de zakelijke dienstverlening en wil je bijblijven in je vak of eindelijk die droom verwezenlijken en je eigen onderneming starten? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. We bieden diverse cursussen en diplomagerichte bbl-opleidingen op het gebied van marketing en e-commerce, succesvol ondernemen en leidinggeven. 

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Opleiding Leidinggevende mbo niveau 4

Wil je groeien in je rol als leidinggevende? Wil je weten hoe je veranderingen in je team teweegbrengt en zorgt voor een veilige werkomgeving voor je medewerkers? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Mbo-certificaten

Een eigen onderneming starten, de omzet van je bedrijf verhogen, aan de slag met e-commerce? Kies voor onze korte cursussen en maak van jouw bedrijf een succes.

Opleidingen

Wil je een diplomagerichte opleiding volgen? We bieden verschillende mbo-opleidingen op het gebied van zakelijke dienstverlening.

‘Je moet blijven reflecteren om te kunnen groeien.’ Esther Krabbe, Politie Noord-Holland

Bbl, werken en leren

Je wilt een opleiding volgen, want je weet hoe belangrijk het is om je vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Zodat je met één been in de praktijk en één been in de theorie blijft. Met onze ‘roots’ in het beroepsonderwijs bieden we een brede range van bbl-opleidingen in de zakelijke dienstverlening aan. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Scroll naar beneden voor de contactgegevens.

Vrouw met laptop in haar hand

Unieke bbl-opleiding

De bbl-opleiding Leidinggevende mbo niveau 4 is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. In een bbl-opleiding wordt werken en leren gecombineerd. Wij bieden als een van de weinige mbo-opleiders deze gerichte praktijkopleiding aan. Wil je hier meer over weten? Bekijk de opleiding.

'Leidinggeven vraagt om flexibiliteit, creativiteit en ondernemendheid om passende oplossingen te bedenken voor knelpunten of problemen die zich voordoen in de werkuitvoering en/of in de samenwerking in een team.'

Twee medewerkers in overleg

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?