Medewerkers overleggen bij een planbord

Volwassenen | Zakelijke Dienstverlening

mbo voor professionals

Om succesvol mee te kunnen bewegen op de veranderende arbeidsmarkt, is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Ook tijdens je loopbaan. Ben jij werkzaam in de zakelijke dienstverlening en wil je bijblijven in je vak, de beste zijn of juist het verschil maken? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan of wil je eindelijk die droom verwezenlijken om een eigen onderneming te starten?

Of je je nu wilt bijscholen of omscholen, bij ROC Midden Nederland gaan we samen op zoek naar de scholing die het beste bij jou past. We bieden diverse cursussen en diplomagerichte bbl-opleidingen. We waarderen de kennis en ervaring die je meebrengt en sluiten hierop aan. We maken de vertaalslag naar de praktijk van morgen en geven je de tools om snel aan de slag te gaan. Bij ons kun je je een leven lang ontwikkelen.

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

Leidinggevende mbo, 1 jaar, mbo-niveau 4

Hoe creëer je elke dag een veilige en optimale werkomgeving voor je medewerkers in jouw team of afdeling? Tijdens de opleiding Leidinggevende leer je je rol als leidinggevende op een verantwoorde manier uit te voeren.

Mbo-certificaten

Een eigen onderneming starten of de omzet van je bestaande bedrijf verhogen? Wij bieden verschillende korte cursussen om van jouw bedrijf een succes te maken.

Opleidingen

Naast korte cursussen kun je bij mbo voor professionals als volwassene ook verschillende mbo-opleidingen volgen op het gebied van zakelijke dienstverlening.
‘Je moet blijven reflecteren om te kunnen groeien.’ Esther Krabbe, Politie Noord-Holland

Bbl, werken en leren

Je wilt een opleiding volgen, want je weet hoe belangrijk het is om je vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Zodat je met één been in de praktijk en één been in de theorie blijft. Met onze ‘roots’ in het beroepsonderwijs bieden we een brede range van bbl-opleidingen in de zakelijke dienstverlening aan. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Scroll naar beneden voor de contactgegevens.

Vrouw met laptop in haar hand

Unieke bbl-opleiding

De bbl-opleiding Leidinggevende mbo is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. In een bbl-opleiding wordt werken en leren gecombineerd. Wij bieden als een van de weinige mbo-opleiders deze gerichte praktijkopleiding aan. Wil je hier meer over weten? Bekijk de opleiding.

'Leidinggeven vraagt om flexibiliteit, creativiteit en ondernemendheid om passende oplossingen te bedenken voor knelpunten of problemen die zich voordoen in de werkuitvoering en/of in de samenwerking in een team.'

Twee medewerkers in overleg

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?