Pedagogisch medewerker schildert samen met een jongetje

Volwassenen | Welzijn

mbo voor professionals

Is het jouw drive om volwassenen te ondersteunen in de maatschappij of kinderen en jongeren te begeleiden bij hun ontwikkeling? En wil jij je blijven ontwikkelen of juist de overstap maken naar de welzijnssector? Graag verwelkomen we je bij een van onze korte cursussen of trainingen of bij de diplomagerichte bbl-opleidingen en landelijk erkende mbo-leereenheden.

Samen gaan we op zoek naar de scholing die het beste bij jou past. We waarderen jouw kennis en ervaring en sluiten hierop aan met een leerroute op maat; of je nu starter bent of je je juist verder wilt ontwikkelen.

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

STAP-budget

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het STAP-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing.

Cursussen / trainingen

Wij bieden diverse cursussen aan om je te verdiepen of te verbreden in de sector welzijn als werkende of herintreder.

Keuzedelen / leereenheden

De sector welzijn staat niet stil en ook je vak verandert. Je wilt bijblijven en dat doe je door het volgen van keuzedelen en leereenheden.

Opleidingen

Voor volwassenen hebben we verschillende mbo-opleidingen.

Bbl-opleidingen

Binnen ROC Midden Nederland hebben we ook verschillende bbl-opleidingen (parttime) op het gebied van Welzijn. Je kan onder andere kiezen voor de opleidingen (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker en Onderwijsassistent. Heb je interesse in een bbl-opleiding? Bekijk de pagina met de bbl-opleidingen Pedagogisch Werk en Onderwijs.

Onderwijsassistent

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?