Pedagogisch medewerker schildert samen met een jongetje

Volwassenenonderwijs Welzijn

Wil je de overstap maken naar de sector Welzijn? Of werk je al binnen de welzijnssector en wil je je verder verdiepen, verbreden of specialiseren? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. We bieden diverse cursussen en opleidingen op het gebied van pedagogisch werk, onderwijs, gezonde leefstijl, maatschappelijke zorg & sociaal werk en dienstverlening Zorg & Welzijn.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Informatiebijeenkomst opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg met Ervaringsdeskundigheid

Wil jij ook gaan werken als begeleider met ervaringsdeskundigheid? Kom naar de informatiebijeenkomst op 13 juni en maak kennis met de verschillende organisaties waar je kan gaan werken en met (oud-)studenten en docenten.

Mbo-certificaten Pedagogisch medewerker

Wil je je kennis opfrissen of juist als zij-instromer starten in de kinderopvang? Met deze 3 mbo-certificaten bieden we je een extra mogelijkheid om aan de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerker te voldoen.

Kinderopvang


Werk je in de kinderopvang of wil je juist aan de slag in deze sector? Met ons brede scholingsaanbod kun je je snel bijscholen, verdiepen óf de overstap maken.

Onderwijs


Wil je aan de slag als technisch onderwijsassistent of instructeur in het onderwijs? Bij ons kun je terecht voor diverse scholingstrajecten.

Maatschappelijke Zorg & Sociaal Werk

Wil je anderen begeleiden om goed mee te (blijven) draaien in de maatschappij? Kies voor een opleiding op het gebied van Maatschappelijke Zorg & Sociaal Werk.

Helpende Zorg & Welzijn

Ben je werkzaam als helpende en wil je je kennis en vaardigheden uitbreiden? Of ben je juist aan het oriënteren op werken in de zorg? Dan zijn deze scholingstrajecten geschikt voor jou.

Praktijkopleider / leercoach

Heb je ruime ervaring binnen je eigen werkveld en wil je (nieuwe) collega’s begeleiden en coachen op de werkvloer? Dan zijn deze scholingen interessant voor jou.

Bbl-opleidingen

Binnen ROC Midden Nederland hebben we ook verschillende bbl-opleidingen (parttime) op het gebied van Welzijn. Je kan onder andere kiezen voor de opleidingen (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker en Onderwijsassistent. Heb je interesse in een bbl-opleiding? Bekijk de pagina met de bbl-opleidingen Pedagogisch Werk en Onderwijs.

Onderwijsassistent

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?