Techniekmonteurs aan het werk

Volwassenenonderwijs Techniek

Werk je in de techniek en wil je je verder verdiepen, verbreden of specialiseren? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. We bieden diverse cursussen en opleidingen op het gebied van procestechniek, installatietechniek, lastechnieken, elektrotechniek en veiligheid.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Snel aan de slag?

Wil jij direct aan het werk? Of wil je snel bijscholen? Kies dan voor een van de korte trajecten.

Procestechniek

Wil jij aan de slag als procesoperator en je verder verdiepen in de diverse aspecten van het beroep zoals automatisering, techniek, bedrijfskunde productontwikkeling?

Installatietechniek

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van installatietechniek? We bieden scholing voor zowel starters in de techniek als voor mensen met (enige) ervaring.

Lastechnieken

Ben je op zoek naar een lasopleiding? Wij leiden al jaren succesvol op voor de NIL lasdiploma’s niveau 1, 2, 3 en 4 in alle lasprocessen.

Elektrotechniek

Heb jij een mechanisch-technische achtergrond en heb je (in)direct te maken met elektrische installaties en machines? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Veiligheid

Veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk krijgen de laatste jaren steeds meer aandacht. Ben jij werkzaam in de techniek? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Mechatronica

Binnen het vakgebied mechatronica werk je in een sector waar 3 vakgebieden bij elkaar komen: werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?