Techniekmonteurs aan het werk

Volwassenen | Techniek

mbo voor professionals

De wereld van techniek is altijd in beweging: of het nu gaat om nieuwe productietechnieken of materialen, machines en gereedschappen. Ben je werkzaam binnen de techniek? Dan is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Dat is nodig om inzetbaar te zijn en blijven op de arbeidsmarkt. Wil je juist de overstap maken naar de wereld van techniek?

Bij ROC Midden Nederland hebben we een ruim aanbod van korte cursussen en trainingen, naast onze diplomagerichte bbl-opleidingen en landelijk erkende mbo-leereenheden. Of je nu starter in de technieksector bent of je je juist verder wilt ontwikkelen; iedereen met een passie voor techniek vindt bij ons een passende cursus of opleiding.

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

STAP-budget 

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het STAP-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing.

Procestechniek

Wil jij aan de slag als procesoperator en je verder verdiepen in de diverse aspecten van het beroep zoals automatisering, techniek, bedrijfskunde productontwikkeling?

Installatietechniek

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van installatietechniek? We bieden scholing voor zowel starters in de techniek als voor mensen met (enige) ervaring.

Lastechnieken

Ben je op zoek naar een lasopleiding? Wij leiden al jaren succesvol op voor de NIL lasdiploma’s niveau 1, 2, 3 en 4 in alle lasprocessen.

Elektrotechniek

Heb jij een mechanisch-technische achtergrond en heb je (in)direct te maken met elektrische installaties en machines? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Veiligheid

Veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk krijgen de laatste jaren steeds meer aandacht. Ben jij werkzaam in de techniek? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?