Sport en vitaliteit

Volwassenenonderwijs Sport

Werk je als sport- of vitaliteitsprofessional en wil jij je bij- of nascholen op het gebied van sport, beweging of gezonde leefstijl? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. Met ruim 15 jaar ervaring als sportopleider in de regio bieden we diverse trainingen en cursussen voor sport-, leefstijl- en beweegprofessionals.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Positieve Gezondheid

Met de visie van Positieve Gezondheid leer je als sportprofessional met een brede blik naar gezondheid te kijken en de koppeling te maken met vitaliteit. Meer weten over Positieve Gezondheid?

Train the teacher Positieve Gezondheid

Wil je leren hoe je een groep tot de kern van werken met gedachtegoed van Positieve Gezondheid brengt? Dan is deze training wat voor jou.

Sportieve Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Wil jij aan de slag als pedagogisch medewerker? Ben je sportief en organiseer je graag sportactiviteiten voor kinderen? Dan is deze opleiding iets voor jou

Sociale Hygiëne


Ook bij sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, is het diploma Sociale Hygiëne verplicht. Deze cursus bereidt je voor op het examen.
'Wij zijn hét roc voor vitaliteit, positieve gezondheid en een gezonde leefstijl in de regio Utrecht.'

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?