Sport en vitaliteit

Volwassenen | Sport

mbo voor professionals

De aandacht voor sport, beweging en een gezonde leefstijl neemt toe in onze maatschappij. Als sport- of vitaliteitsprofessional zijn actuele kennis en vaardigheden hierover belangrijk.

Ben jij op zoek naar bij- of nascholing op dit gebied? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Mbo voor professionals is ruim 15 jaar de sportopleider in de regio en met een team van 75 docenten, trainers en coaches bieden we een ruim aanbod van scholing voor sport-, leefstijl- en beweegprofessionals. Samen gaan we op zoek naar de scholing die het beste bij jou past.

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

Positieve Gezondheid

Met de visie van Positieve Gezondheid leer je als sportprofessional met een brede blik naar gezondheid te kijken en de koppeling te maken met vitaliteit. Meer weten over Positieve Gezondheid?

Coach Gezonde Leefstijl


Wil jij leren hoe je andere mensen coacht bij het stimuleren en ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan is deze training iets voor jou.

Positieve Gezondheid en Gespreksvoering

Wil je leren hoe je de essentie van Positieve Gezondheid kan vertalen naar persoonsgerichte gesprekken? Dan is deze training iets voor jou.

Inspiratiesessie ‘Adem als instrument’

Wil je leren hoe je bewust ademhalen in kan zetten als instrument? Laat je inspireren en ervaar wat bewust ademhalen voor jou kan betekenen.

Sociale Hygiëne


Ook bij sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, is het diploma Sociale Hygiëne verplicht. Deze cursus bereidt je voor op het examen.
'Wij zijn hét roc voor vitaliteit, positieve gezondheid en een gezonde leefstijl in de regio Utrecht.'

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?