ICT Volwassenenonderwijs

Volwassenenonderwijs ICT

Een appje sturen, Netflix kijken, bankieren, autorijden of vanuit huis werken via Teams. Alles gaat digitaal. Wil je als zij-instromer starten binnen de ICT? Of werk je in de ICT en wil je je verder verdiepen, verbreden of specialiseren? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. 

Voor zij-instromers

Werk je in een andere branche en wil je graag als zij-instromer in de ICT aan de slag? Kies dan voor de opleiding Medewerker Service Desk.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Medewerker Service Desk

Wil je als zij-instromer de overstap maken naar een klantgericht beroep in de IT? En wil je binnen 6 maanden aan de slag? Kies voor het bootcamp Medewerker Service Desk.

Samenwerking in ICCU

ICCU is een samenwerking tussen Hogeschool Utrecht, Hogeschool NOVI en ROC Midden Nederland. Via ICCU helpen we je bij het kiezen van een passende IT-opleiding en het uitzoeken van subsidiemogelijkheden. Ook kunnen we je in contact brengen met IT-bedrijven met vacatures in de regio. Meer weten?

Bbl-opleidingen in de ICT

Binnen ROC Midden Nederland hebben we ook verschillende bbl-opleidingen (parttime) op het gebied van ICT. Je kan kiezen voor de opleiding Software Developer, Expert IT Systems & Security of Allround Medewerker ICT. Heb je interesse in een bbl-opleiding? Neem contact op met Carmel Jansen telefoon 06 43 79 89 67.

ICT-medewerker voor computerschermen kijkt in camera
‘Veel studenten die via ICCU bij ons komen, hebben behoefte aan wat anders en willen niet nog 10 jaar in hun huidige vakgebied werken. Via hun werkgever zijn ze een omscholingstraject gestart en volgen nu een bbl-opleiding in de ICT.’

Wil je meer informatie over ons scholingsaanbod?