Voor iedereen werkzaam in de horeca
De training HACCP is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de horeca en zich bezighoudt met het bereiden of behandelen van etens- en/of drinkwaren.
In het kort
Leerweg / Niveau
Volwassenenonderwijs / TrainingDuur
0-0,5 jaarStartdatum
In overlegKosten
€ 95,- per deelnemerVooropleiding
GeenLestijden
In overlegLocatie
In overlegResultaat
- Getuigschrift
Inhoud training
Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid omtrent het eten en drinken van de gasten belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de Hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van deze code, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt.
De training HACCP biedt deelnemers de mogelijkheid om op eigen gelegenheid digitaal de nodige kennis op te doen over HACCP. De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiënecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiënecode. De opleiding wordt digitaal aangeboden. Na afloop van de cursus weten deelnemers hoe de hygiënecode is opgebouwd en hoe ermee gewerkt moet worden.
Afronding
Als de training HACCP in zijn geheel doorlopen is, wordt deze met een toets afgesloten. Bij een succesvolle afsluiting van de training ontvangen deelnemers hiervan een getuigschrift van ROC Midden Nederland.
Meer informatie
De training HACCP kan op elk willekeurig moment worden aangevraagd en wordt op de bedrijfslocatie gegeven. Tegen een meerprijs kan de training ook uitgevoerd worden op een locatie van ROC Midden Nederland.
Voor werkgevers
Wil je deze scholing voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze accountmanager Désirée Verhagen, 06 30 48 17 48.