Training haccp (Hazard Analysis and Critical Control Points)

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

  • Training
  • Volwassenenonderwijs

Voor iedereen werkzaam in de horeca

De training HACCP is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de horeca en zich bezighoudt met het bereiden of behandelen van etens- en/of drinkwaren.

In het kort

Leerweg / Niveau

Volwassenenonderwijs / Training

Duur

0-0,5 jaar

Startdatum

In overleg

Kosten

€ 95,- per deelnemer

Vooropleiding

Geen

Lestijden

In overleg

Locatie

In overleg

Resultaat

  • Getuigschrift

Inhoud training

Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid omtrent het eten en drinken van de gasten belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de Hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van deze code, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt.

De training HACCP biedt de mogelijkheid om op eigen gelegenheid digitaal de nodige kennis op te doen over HACCP. De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiënecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiënecode. De opleiding wordt digitaal aangeboden. Na afloop van de cursus weten deelnemers hoe de hygiënecode is opgebouwd en hoe ermee gewerkt moet worden.

Afronding

Als de training HACCP in zijn geheel doorlopen is, wordt deze met een toets afgesloten. Bij een succesvolle afsluiting van de training ontvangen deelnemers hiervan een getuigschrift van ROC Midden Nederland.

Meer informatie

De training HACCP kan op elk willekeurig moment worden aangevraagd en wordt op de bedrijfslocatie gegeven. Tegen een meerprijs kan de training ook uitgevoerd worden op een locatie van ROC Midden Nederland.

Voor werkgevers

Wil je deze scholing voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze accountmanager Désirée Verhagen, 06 30 48 17 48.