Koken met passie voor een gastvrije beleving

Volwassenen | Hospitality

mbo voor professionals

ROC Midden Nederland is dé mbo-opleider voor iedereen die zich met gerichte trajecten wil bijscholen, nascholen of omscholen in facilitaire dienstverlening, horeca, toerisme & recreatie en events. 

De rode draad in onze opleidingen is hospitality. Wij bewegen mee met de dynamische wereld van de hospitality met het bieden van actuele en erkende opleidingen op maat. Jezelf blijven ontwikkelen is nodig om direct en duurzaam inzetbaar te zijn en blijven op de arbeidsmarkt. 

Naast de juiste vakvaardigheden, trainen wij ook soft skills die nodig zijn in deze sector. Alles voor een fantastische, gastvrije en optimale klantbeleving.

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

Gratis Workshop Koken 15 juni 2023

Talent als hobbykok of misschien wel kok worden? Benieuwd of een koksopleiding iets voor jou is? Kom dan naar de gratis workshop op donderdag 15 juni tussen 18.00 en 19.30 uur. Kom kijken, proeven, ruiken, ontdekken en ervaren. Je bent van harte welkom.

Horeca

Aan de slag in de horeca? We bieden verschillende koksopleidingen en ook korte cursussen en trainingen om je kennis bij te houden, te verbreden of te verdiepen.

Hospitality / gastvrijheid

We bieden verschillende opleidingen, cursussen en trainingen in de hospitality branche en facilitaire dienstverlening om je hierin te ontwikkelen.

Training / coaching

Bij mbo voor professionals Hospitality bieden we verschillende opleidingen, cursussen en trainingen aan op het gebied van coaching of begeleiding.
‘Welkom. Met liefde en passie voor koken, lekker eten en gastvrijheid ben je hier aan het juiste adres.’

Les van ervaren vakdocenten in een professionele keuken

Kies je voor een opleiding, training of cursus bij het Horeca & Toerisme College, dan kies je voor een opleider met veel ervaring. Onze docenten hebben brede kennis van hun vakgebied en de ontwikkelingen in de markt. Je krijgt les in je eigen werkomgeving of in ons moderne gebouw met drie professionele keukens, een eigen leerrestaurant, broodbar en een coffeebar.

Basiskok en zelfstandig werkend kok aan het werk in de keuken

Leerrestaurant Lokaal

Je bent van harte welkom om in ons leerrestaurant te komen lunchen of dineren. Zien we je binnenkort?

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?