Koken met passie voor een gastvrije beleving

Volwassenenonderwijs Hospitality

Werk je in de hospitality sector en wil je je verder verdiepen, specialiseren of verbreden? Of wil je juist aan de slag binnen deze sector? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. We bieden een divers en actueel aanbod van erkende cursussen, trainingen en opleidingen op het gebied van facilitaire dienstverlening, horeca, toerisme & recreatie en events. Naast de juiste vakvaardigheden, train je bij ons ook de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn in deze sector. Alles voor een fantastische, gastvrije en optimale klantbeleving.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers

Snel aan de slag?

Wil jij direct aan het werk? Of wil je snel bijscholen? Kies dan voor onze korte trajecten.

Gratis Workshop Koken 24 oktober 2024

Heb je een passie voor koken of werk je al in de horeca en wil je jouw kooktalent (verder) ontwikkelen? Ben je benieuwd of een professionele koksopleiding iets voor jou is? Kom naar de gratis workshop op donderdag 24 oktober van 18.00 tot 20.30 uur.

Horeca

Aan de slag in de horeca? Kies voor 1 van onze professionele koksopleidingen of volg een korte cursus of training om je kennis bij te houden, te verbreden of te verdiepen.

Hospitality / gastvrijheid

Wil jij je verder ontwikkelen in de hospitality branche of facilitaire dienstverlening? Wij bieden verschillende opleidingen, cursussen en trainingen.

Training / coaching

Wil jij anderen begeleiden als leermeester binnen de horeca? Of wil je mensen coachen bij een gezonde leefstijl? Bekijk de cursussen op het gebied van coaching en begeleiding.
‘Welkom. Met liefde en passie voor koken, lekker eten en gastvrijheid ben je hier aan het juiste adres.’

Les van ervaren vakdocenten in een professionele keuken

Kies je voor een opleiding, training of cursus bij het Horeca & Toerisme College, dan kies je voor een opleider met veel ervaring. Onze docenten hebben brede kennis van hun vakgebied en de ontwikkelingen in de markt. Je krijgt les in je eigen werkomgeving of in ons moderne gebouw met drie professionele keukens, een eigen leerrestaurant, broodbar en een coffeebar.

Basiskok en zelfstandig werkend kok aan het werk in de keuken

Leerrestaurant Lokaal

Je bent van harte welkom om in ons leerrestaurant te komen lunchen of dineren. Zien we je binnenkort?

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?