Bedrijfsopleiding zorg

Volwassenenonderwijs Gezondheidszorg

Werk je in de zorg en wil je je verder verdiepen, verbreden of specialiseren? Of wil je juist de overstap maken naar de zorgsector? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal en is iedereen met hart voor de zorg welkom. We bieden een divers scholingsaanbod op het gebied van verpleegkunde, verzorgende-IG, helpende zorg, assistent beroepen, maatschappelijke zorg en praktijkopleider.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden van maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Snel aan de slag?

Wil jij direct aan het werk? Of snel bijscholen? Kies dan voor 1 van de korte trajecten.

Mbo-certificaten Praktijkopleider

Heb je ruime ervaring binnen je eigen werkveld en wil je (nieuwe) collega’s begeleiden en coachen op de werkvloer? Dan zijn de 4 mbo-certificaten Praktijkopleider interessant voor jou.

Cursussen

Met onze korte cursussen kun je je snel bijscholen of verdiepen in de zorg. Of maak de stap om weer terug te keren naar de zorgsector.

Leereenheden / Keuzedelen

Wil jij je kennis van specifieke onderwerpen binnen de gezondheidszorg verbreden of verdiepen? Bij ons kun je terecht voor diverse leereenheden en keuzedelen.

Opleidingen

Wil je aan de slag in de zorg of doorgroeien in je vak? We bieden erkende en diplomagerichte opleidingen binnen de zorgsector.
‘Van nul komma nul vooropleiding naar een diploma in een jaar.’

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?

Projectbureau Amersfoort
Annerieke 06 34 13 53 02 Kelsey 06 81 06 76 63
Projectbureau Utrecht
Anne-Co 06 43 29 63 50 Suzanne 06 18 68 77 05