Bedrijfsopleiding zorg

Volwassenen | Gezondheidszorg

mbo voor professionals

Heb jij een passie voor werken in de zorg of wil je juist ontdekken of de zorg bij jou past? Bij ROC Midden Nederland gaan we samen op zoek naar de scholing die het beste aansluit op jouw talenten en ervaring. We hebben een ruim aanbod van korte cursussen en trainingen, naast onze diplomagerichte bbl-opleidingen en landelijk erkende mbo-leereenheden.

We waarderen de kennis en ervaring die je meebrengt en sluiten hierop aan met een leerroute op maat. Of je nu starter in de zorgsector bent of je je juist verder wilt ontwikkelen; iedereen met hart voor de zorg is welkom!

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

STAP-budget

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het STAP-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing.

Cursussen

Wij bieden korte zorgcursussen om bij te scholen of om weer terug te keren in de zorg of korte trajecten om meer te verdiepen in de zorg.

Leereenheden / Keuzedelen

Beroepen veranderen steeds en vanzelfsprekend wil je mee veranderen in jouw vakgebied. Dat kan met het volgen van leereenheden of keuzedelen.

Opleidingen

Naast de cursussen, leereenheden en keuzedelen kun je als volwassene bij mbo voor professionals | Zorg ook verschillende mbo-opleidingen volgen.
‘Van nul komma nul vooropleiding naar een diploma in een jaar.’

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?

Projectbureau Amersfoort
Annerieke 06 34 13 53 02 Sanne 06 34 47 13 07
Projectbureau Utrecht
Anne-Co 06 43 29 63 50 Suzanne 06 18 68 77 05