Docent bouw geeft uitleg aan deelnemers

Volwassenen | Bouw

mbo voor professionals

De bouwwereld is volop in beweging én er is een grote vraag naar vakmensen. Ben je werkzaam binnen de bouwsector? Dan is het belangrijk om hier in mee te bewegen en je te blijven ontwikkelen. Dat is nodig om inzetbaar te zijn en blijven op de arbeidsmarkt. Wil je de overstap maken naar de bouw?

Bij ROC Midden Nederland hebben we een ruim aanbod van korte cursussen en trainingen, naast onze diplomagerichte bbl-opleidingen en landelijk erkende mbo-leereenheden. Of je nu starter in de bouwsector bent of je je juist verder wilt ontwikkelen; iedereen met een passie voor de bouw vindt bij ons een passende cursus of opleiding.

Werkgever en opleiden

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers?

STAP-budget

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het STAP-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing.

Basis Bouwkunde

Wil je gedegen basiskennis opbouwen voor een administratieve of operationele functie binnen de bouwsector? Dan is de opleiding Basis Bouwkunde geschikt voor jou.

Betonreparatie

Wil je aan de slag als betonreparateur? Met onze betonopleidingen leer hoe je betonbeschadigingen aanpakt en beton onderhoudt, repareert, spuit en injecteert.

Glaszetter

Ben je handig en flexibel ingesteld, werk je graag in de buitenlucht en durf je op hoogte te werken? Dan is de opleiding Glaszetter iets voor jou.

Parket leggen

Wil jij je vaardigheid op het gebied van parketleggen en het onderhoud van parket vergroten? Wij bieden diverse cursussen op het gebied van parket leggen.

Veiligheid

Veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk krijgen de laatste jaren steeds meer aandacht. Ben jij werkzaam in de bouw? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Bekijk het complete cursus- en opleidingsaanbod van de Tech Campus

Bouw is onderdeel van onze Tech Campus. Op de menukaart zie je in één oogopslag het volledige cursus- en opleidingsaanbod van de Tech Campus. Een handig overzicht dat laat zien voor wie een cursus of opleiding bedoeld is en wat het niveau, de omvang en looptijd is. En met welke resultaat je de opleiding afsluit, zoals bijvoorbeeld een diploma of stapelbare certificaten.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?