Docent bouw geeft uitleg aan deelnemers

Volwassenenonderwijs Bouw

Werk je in de bouw en wil je je verder verdiepen, verbreden of specialiseren? Bij mbo voor professionals staan jouw talenten, leerbehoeften en ervaring centraal. We bieden diverse cursussen en opleidingen op het gebied van parket leggen, betonreparatie, glaszetten en veiligheid.

Voor zij-instromers

Werk je in een andere branche en wil je graag als zij-instromer in de bouw aan de slag? Kies dan voor de opleiding Basis Bouwkunde.

Wil je als werkgever meer weten over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten voor jouw organisatie? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Snel aan de slag?

Wil jij direct aan het werk? Of wil je snel bijscholen? Kies dan voor een van de korte trajecten.

Basis Bouwkunde

Wil je gedegen basiskennis opbouwen voor een administratieve of operationele functie binnen de bouwsector? Dan is de opleiding Basis Bouwkunde geschikt voor jou.

Betonreparatie

Wil je aan de slag als betonreparateur? Met onze betonopleidingen leer hoe je betonbeschadigingen aanpakt en beton onderhoudt, repareert, spuit en injecteert.

Glaszetter

Ben je handig en flexibel ingesteld, werk je graag in de buitenlucht en durf je op hoogte te werken? Dan is de opleiding Glaszetter iets voor jou.

Parket leggen

Wil jij je vaardigheid op het gebied van parketleggen en het onderhoud van parket vergroten? Wij bieden diverse cursussen op het gebied van parket leggen.

Veiligheid

Veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk krijgen de laatste jaren steeds meer aandacht. Ben jij werkzaam in de bouw? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?