Volwassenenonderwijs

Je wil jezelf blijven ontwikkelen. Omdat je door wil groeien, bijblijven in je vak of juist de overstap wil maken naar een ander vakgebied. Wat de reden ook is, bij mbo voor professionals kun je terecht voor een breed scholingsaanbod voor volwassenen. Bij ons vind je passende leerroutes die aansluiten bij jouw talenten, leerbehoeften en werkervaring. Kies voor een training, cursus, certificaattraject of een volledige opleiding.

Met onze jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs zijn wij dé betrouwbare mbo-opleider. Van schoolbank tot pensioen.

Ben je als werkgever op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor je bedrijf of medewerkers? Bekijk dan ons aanbod voor werkgevers.

Ontwikkel je talent en leer verder

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat werken aan jouw ontwikkeling. Bij mbo voor professionals vind je de scholing die past bij jouw ambitie.

Korte trajecten

Wil je snel bijscholen of kennis opfrissen? We bieden ook diverse korte trainingen en cursussen aan.

Jouw ervaring telt mee

Als je wilt bijscholen of omscholen, begin je niet op nul. Jouw ervaring telt mee en wordt bij ROC Midden Nederland op waarde geschat. We bieden flexibel onderwijs, maatwerktrajecten en we zorgen dat jij alleen ‘leert wat nodig' is. Dit noemen we valideren: we gaan uit van de bestaande werkervaring en vakvaardigheid en bouwen daarop voort in het onderwijs.

Vrouw met smartphone in de hand kijkt in camera

Diploma, certificaat of verklaring

Wij leiden op voor erkende diploma's, certificaten, praktijkverklaringen en getuigschriften. We bieden passende leerroutes die aansluiten bij jouw ontwikkeling en die je de mogelijkheid geven om door te groeien. Dit kan op basis van (deel)kwalificaties of een volledig diploma. Je vindt informatie hierover bij ons scholingsaanbod.

 

Pedagogisch medewerker is met jongetje aan het schilderen

Leven Lang Ontwikkelen

De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling. Banen verdwijnen, werk verandert en er komen nieuwe banen bij. Of je nu stukadoor of ICT-specialist bent, kok of verpleegkundige: als werkende of werkzoekende is het verstandig om hierin mee te bewegen. Bijvoorbeeld door trainingen te volgen of om te scholen naar een nieuw beroep. Zo blijft de kans het grootst om duurzaam aan het werk te blijven. Bij ROC Midden Nederland leiden we je op voor erkende diploma’s en certificaten. 

Verpleegkundige oefenen in praktijklokaal met infuus