Student Installatietechniek

Opleidingen voor anderstaligen

Bij ROC Midden Nederland kun je ook terecht als je een vooropleiding in het buitenland hebt gevolgd en nog beperkte kennis van de Nederlands taal hebt.  We hebben opleidingen voor anderstaligen en geïntegreerde trajecten waarin je extra begeleiding krijgt op taal. 
Je leert een vak en meteen de Nederlandse taal. Aan het einde van de opleiding heb je een mbo-diploma en voldoende kennis van het Nederlands om het vak goed uit te voeren.

Iedere student is welkom en krijgt maatwerk. Bij een aantal van onze colleges zijn de opleidingen ook in groepsverband te volgen op niveau 2 of entree. Extra hulp is hier standaard onderdeel van de opleiding:

Heb je je diploma behaald? Dan kun je aan het werk of doorstromen naar een andere opleiding. Samen met jou kijken we of je de opleiding versneld kunt afronden. Ons slagingspercentage is 85%.

Neem contact op

Wil je bij ons een opleiding volgen of ken je iemand die graag een opleiding voor anderstaligen wil volgen? Of werk je bij een gemeente en zoek je een passend traject voor een cliënt? Bel of mail gerust voor een persoonlijk advies over opleidingen voor anderstaligen.