Bedrijfsopleidingen wordt 'mbo voor professionals'

Verpleegkundige vervoert patiënte met rolstoel

Begin 2023 is de naam van Bedrijfsopleidingen veranderd naar 'mbo voor professionals'. Een nieuwe naam die aansluit op de arbeidsmarkt van beroepsprofessionals en die over meer gaat dan opleiden. We werken al jarenlang samen met publieke en private organisaties aan nieuwe arbeidsmarktinitiatieven, zodat huidige en toekomstige medewerkers optimaal en duurzaam deel kunnen nemen aan werk. Met onze kennis en ervaring zijn wij dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals. ‘Mbo voor professionals’ staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

Arbeidsmarkt en maatschappij ontwikkelen voortdurend door technologische veranderingen, vergrijzing, maatschappelijke uitdagingen en een veranderend perspectief op werken. Bedrijven moeten blijvend meegaan in deze dynamiek om continuïteit te borgen. En daarvoor zijn goed gekwalificeerde medewerkers nodig.

Ontwikkelpartner
ROC Midden Nederland werkt daarin samen met bedrijven om arbeidspotentieel in de regio Utrecht te behouden en versterken. Dit doen we vanuit een sterke verbondenheid met de regio. We werken intensief samen met publieke en private organisaties aan nieuwe arbeidsmarktinitiatieven, zodat huidige en toekomstige medewerkers optimaal en duurzaam deel kunnen nemen aan werk. We ontwikkelen samen met bedrijven en instellingen passende leerroutes. Leerroutes die aansluiten bij de eisen van nu; actueel en relevant. Met onze kennis en ervaring zijn wij dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals.

Daar past een nieuwe naam bij. Een naam die aansluit op de arbeidsmarkt van beroepsprofessionals en die over meer gaat dan opleiden. ‘Mbo voor professionals’ staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

Van schoolbank tot pensioen
ROC Midden Nederland denkt mee met bedrijven en werknemers en biedt een breed aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden, toegespitst op alle branches. Samen met werkgevers ontwikkelen we passende leerroutes die aansluiten op de ontwikkelingen en behoeften in de arbeidsmarkt, waarbij we rekening houden met de talenten, competenties en werkervaring van professionals.

Met onze jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs en bbl-trajecten in de colleges, zijn wij dé betrouwbare en erkende mbo-opleider voor jongeren én professionals, van schoolbank tot pensioen.

Een nieuwe naam en nu verder. Wij staan onverminderd voor klantgerichtheid, kwaliteit en maatwerk. Wil je ons spreken over de kansen en uitdagingen die er voor jouw bedrijf liggen in die veranderende wereld? We maken graag een afspraak. Kijk hier verder …

24 januari 2023
  • Mbovoorprofessionals