Koksopleidingen voor volwassenen

Koksopleidingen voor volwassenen

Het vak leren in onze splinternieuwe keukens met super gemotiveerde medestudenten en docenten. We koken met elkaar en leren van elkaar, met veel interactie, inspiratie en humor! U krijgt tussentijdse praktijktoetsen en een voorbereidende les op het afsluitende examen. De koksopleidingen Kok en Zelfstandig werkend kok zijn gebaseerd op de kwalificatiedossiers voor het MBO.

Onze koksopleidingen: voor volwassenen met een passie voor koken & eten!

Heeft u liefde voor koken en lekker eten of werkt u al geruime tijd in een keuken? Heeft u ambitie voor een baan of eigen bedrijf in de horeca of wilt u ‘gewoon’ een goede (huis)kok worden? Kom dan bij ons de essentie van het koken ervaren, leer nieuwe technieken en vaardigheden waar u de rest van uw leven plezier van zult houden.
 

Aankomend kok

Wilt u snel als (aankomend) kok aan de slag en is koken uw passie? Dan is deze opleiding vast iets voor u. In deze leergang leert u alle essentiële basisvaardigheden die u nodig heeft om als vakman in de professionele keuken aan de slag te kunnen. U krijgt les van een vakbekwaam en enthousiast docent. U bent gemotiveerd en volgt alleen het vaktechnische gedeelte en geen vakken voor taal, rekenen, loopbaan en burgerschap.

Kok niveau 2

Heeft u een passie voor koken en eten, maar wilt u meer? Dan is deze opleiding vast iets voor u. U werkt met plezier aan nieuwe gerechten en technieken en u bent altijd op zoek naar nét even iets anders. Of u werkt al geruime tijd in de keuken als ongediplomeerd kok. Met deze koksopleiding combineren we uw liefde voor eten en koken met kennis over voeding en leert u nieuwe technieken en vaardigheden.

Zelfstandig Werkend Kok

Het accent in de opleiding ligt voornamelijk op de praktijk. We behandelen theorie, maar vooral door veel te doen en te oefenen doorloopt u deze opleiding zeker met enthousiasme en plezier. U werkt al geruime tijd in de keuken als ongediplomeerd kok. Uw liefde voor eten en koken combineert u met kennis over voeding en leert u nieuwe technieken en vaardigheden. Uw creativiteit blijkt grenzeloos!

Meer informatie over onze bedrijfsopleidingen?